Dansk Skoliose Forenings Persondatapolitik

Generelt
Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Dette sker efter databeskyttelsesforordningens (GDPR) bestemmelser.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

 

HVAD ER PERSONDATA?
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

 • indmelder dig i Dansk Skoliose Forening
 • tilmelder dig vores arrangementer
 • sender mails med personlige data, som opbevares i Sikker Mail

Vi indsamler udelukkende persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle.

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler persondata for at:

 • sende dig markedsføringsmateriale, som du i forvejen har givet samtykke til
 • give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement
 • håndtere fakturaer, ordrebekræftelser og bookinger samt sikre kommunikationslog
 • give dig den bedste rådgivning.

Hvilke persondata indsamler vi?
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

 • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
 • Dine mails
 • De helbredsoplysninger du giver til Dansk Skoliose Forening

Samtykke til opbevaring af persondata
Når du registrerer dig som medlem af Dansk Skoliose Forening bliver du bedt om at acceptere foreningens betingelser (handelsbetingelser og persondatapoltik). Du giver herved samtykke til, at foreningen opbevarer dine persondata. 

INDSAMLING AF PERSONDATA
Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem online formularer på vores hjemmeside. Ud over persondata, som vi indsamler igennem vores hjemmeside, så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på hjemmesiden.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?
Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil dine data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til de persondata vi indsamler omkring dig?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

Adgang og berigtigelse af persondata
Du har altid mulighed for at anmode os om at få en kopi af de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Du skal blot være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf.

Hvordan sikrer vi dine personlige oplysninger?
Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Videregivelse af dine personoplysninger
Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, som bistår os med at håndtere vores administration, fx bogholderi, hosting af it-systemer m.v. Vi videregiver udelukkende dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtede hertil.

Rettigheder
Du har følgende rettigheder:

 • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
 • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
 • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
 • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af: Dansk Skoliose Forening.

 

© Alle rettigheder er forbeholdt Dansk Skoliose Forening.

© Birgitte Sundwall | by DezignMekka/Techn-IT